První dítě po 40cítce? Co na to stará škola?

11.02.2019 23:53
https://zdenkacermakova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=461128
 
Už je to tak. V dnešní době se nikdo do sňatku a početí dětí nežene. První je potřebná kariéra, nejlépe s poznáním světa,a poté přicházejí na řadu manžel a děti. Mnohdy i to funguje v obráceném pořadí. Inu staré časy jsou ty tam..

 

 

A tak se Vám děje to, že Váš táta nespokojeně útočí na Vaše city a budoucnost se slovy ,,děvče,kdy ty chceš mít děti ́ ́?

 

 

Ano, tato otázka se lehce položí,ovšem hůře v našem světě uskuteční. Lehce se totiž může stát,že zatímco vy jste cestovali po světě a poznávali plnými doušky nepoznané, Vaši vrstevníci už dávno využili příležitosti a jsou v chomoutu. Ti co ,, zbyli ́ ́ jsou už pak v našich očích nějací divní,přebraní.

Co s tím? Rozhodně nevěšte hlavu, někdy stačí málo a přání se splní. Vaše duše i tělo ví nejlépe,kdy přišel ten správný čas potkat životního partnera. A počít dítě? To v dnešní době můžete až téměř do 45let, kdy lékařské studie uvádějí možné, a dnes i v celku běžné prvorodičky. A tak se v jeden krásný den může stát,že potkáte prince a poznáte ho, i když před pár lety byste si toho člověka ani nevšimla. Ano, pohled na svět se mění, jako i priority v něm.

Pokud ovšem opravdu už nevěříte svým biologickým hodinám a chcete se na celou věc podívat i z té okem neviditelné strany, popřípadě nějaký ten rodový kořen pročistit, v dnešní době je možné navštívit psychologickou terapii,kterou lékaři psychologové nazývají Rodinné konstelace. Je to tak trochu fenomén, který dokáže odhalit stavy lidského bytí v jiné rovině než té trojrozměrné.

A tak se snadno může stát, že Váš tatínek se ze dne na den stane dědečkem.

 

Autor: Susanna Marie Čermáková - Menius| čtvrtek 7.5.2015 18:14 | karma článku: 7.58 | přečteno: 1267x

Zdroj: https://zdenkacermakova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=461128

Zpět