Rodové zátěže a čistění rodových kořenů...a proč na ně naše předci dávali důraz?

11.02.2019 00:00
 
Ptáte se, proč naši předci požehnali do života svým dětem a proč dělali mše za nenarozené děti nebo čistění rodových kořenů? Říkáte si, že každodenní chození do kostela přinášelo více námahy než užitku..

Myslíte si, že děti vychované v prosté víře měli chování, ale jinak jen zvyk?

Odpovědi najdeme v našich každodenních problémech.

Opakujicí se nemoci v rodech, opakující se duševní nemoci a náhlá neštěstí, to vše má stejný původ v neodpuštěných vzorcích životů našich předků. Proč je neodpuštění základní kámen úrazu? Jednoduše, jelikož neodpuštění blokuje lásku a ta je základním stavebním kamenem všeho, co přináší hojnost.

Že hojnost nesouvisí s katolickou vírou? Ano, láska nepatří jen do kostela. Ale všude,kde je láska, je možnost uzdravení systému jako takového.

Říká se, že důležité věci jsou očím neviditelné. 

Myslíte, že píši o něčem,co nemá spojitost s realitou?

Tak právě tuto realitu lze zachytit ve fenomenální metodě, kterou používají lékaři i psychiatři a jmenuje se" Rodinné konstelace". V čem je metoda tak jedinečná?

Jednoduše se jedná o znázornění 4. dimenze v rozměru našeho života, kdy znázorněni přes živé postavy rolí lidí, kteří už třeba nežijí, je možné najít řešení samouzdravení celého rodu, či systému. Rodinné konstelace v samotném základu mají schopnost rozhýbat účastníky sytému k harmonizaci a při dostatečné časové prodlevě lze docílit pozitivních vztahů v celém rodu.

Podvědomí je mnohem silnější než vědomí a z tohoto pohledu, jelikož se odehraje formou jiných herců v rolích v systému, dotkne se vše i podvědomí jednotlivců ztvárněných.

Źe mi nerozumíte?article_photo

Předtstavte si, že chcete řešit problém v rodině, například nedostatečnou komunikaci s Vaším otcem. Terapeutka vybere za Vás jiného muže, kterého postavíte do prostoru, dále vyberete z přísedících lidí, které neznáte a nikdy jste je neviděli, "vašeho náhradníka" v roli "vašeho otce" a také jiného v roli matky. Poté si sednete a na celou konstelaci pouze pohlížíte.

Pomyslní náhradníci rolí se rozhýbou a mluví, jako u vás doma. Otec vám přikazuje, abyste se ponížil a vynesl koš, a samozřejmě z ponížené role, kde on koš nikdy nevynášel, se do očí upřímně dívá jen těžce. Řešení se nabízí příchozí rolí " Dospělosti", kterou přihraje přísedící dívka. Vzhledem k vystoupení z role oběti, do role dospělého jedince, který vynáší koš s pocitem radosti, že chce pomoci, se pohled uzdravuje. Otec vidí, že už to není malý syn,kterého i tak v roli velkého viděl, nýbrž dospělý velký syn. Poté s odpuštěním otci a vystoupením z role oběti může dojít k harmonizaci rolí v systému. Známka uzdravení je pohled všech zúčastněných do kruhu. Opět vidíte, že je velmi důležitá úloha odpuštění.

Dovršit celé čistění vztahů lze poděkováním otci a matce za život a následným požehnáním obou svému synovi.

Také vidíte mezi těmito řádky něco neuvěřitelného? Ano, zázrak lze pozorovat až v přítomném okamžiku změny vztahu otce a syna v realitě běžného dne, který na sebe nenechá po tomto podvědomém narovnání systému dlouho čekat.

Pokud máte chuť napravit svůj život, vztah, lásku, pracovní vztahy, či bysnys jako takový, a jste ochotni proto i něco udělat.

Nečekejte ani minutu, je to čas, který můžeme využít v hojnosti všech vysněných přání.

Autor: Susanna Marie Čermáková - Menius| středa 6.4.2016 0:00 | karma článku: 13.00 | přečteno: 615x

Zdroj: https://zdenkacermakova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=501960

Zpět